Pociągnąłem za spust dzisiaj. Dostałem to, co uważałem za dobrą ofertę na pozostałość z 2024 roku.
Oto mój wątek dotyczący awarii skrzyni biegów. Przy okazji, nowa skrzynia biegów wyskoczyła z biegu trzy dni temu po raz pierwszy na wydmach.Proszę!
Świetne zdjęcia!W końcu mieliśmy dzień, żeby wyjść. Co za maszyna! Dostrojenie zdziałało cuda dla skrzyni biegów i schematów zmiany biegów.
View attachment 323377 View attachment 323378 View attachment 323379
Świetnie wyglądająca maszyna 👍W końcu mieliśmy dzień, żeby wyjść. Co za maszyna! Strojenie zdziałało cuda dla skrzyni biegów i schematów zmiany biegów.
Czy to przednia szyba Canam z ich wycieraczkami?W końcu mieliśmy dzień, żeby wyjść. Co za maszyna! Dostrojenie zdziałało cuda dla skrzyni biegów i schematów zmiany biegów.
Tak, wciąż jest dużo hałasów mechanicznych, a skrzynia biegów brzmi inaczej, ale ogólnie jest ciszej. To, gdzie naprawdę to zauważasz, to kiedy po prostu jeździsz z prędkością 30-50 mil na godzinę lub z jakąkolwiek stałą prędkością. Wtedy staje się zrelaksowany, przerzuca biegi w górę, obroty spadają i jest to niebo a ziemia lepsze niż dudnienie cvt.Czy jest o wiele ciszej niż w X3 CVT?
Tak, a montaż wycieraczek jest 10 razy łatwiejszy niż w X3. Jeśli kupisz jeden, pamiętaj, aby kupić wiązkę przewodów. Teraz nie jest on dostarczany ze wszystkim, czego potrzebujesz, ponieważ istnieją 2 różne wiązki przewodów w zależności od tego, czy masz inteligentny kontroler do akcesoriów BRP, czy nie.Czy to szyba przednia canam z ich wycieraczkami?
5's, dzięki stary!Przegapiłem to - 35's czy 37's? Wygląda świetnie!!
HMFCo to za kopacz do drzew?