Can-Am Maverick Forum banner

1 - 20 of 22 Posts

·
Registered
Joined
·
100 Posts
Discussion Starter #1
Out for a ride yesterday cruzin down the road 65 mph.
No noises no sign of anything. She no go. Lol
Belt? Clutch bolt? Trans? I'm taking it in this morning. See what happened i have to time to fix it myself.
 

·
Registered
Joined
·
112 Posts
If no noises I'd say belt?!

Either way let us know what they find!
 

·
Registered
Joined
·
1,072 Posts
Probably out of gas.:big smile:
 

·
Registered
Joined
·
4,536 Posts

·
Registered
Joined
·
4,536 Posts
Out for a ride yesterday cruzin down the road 65 mph.
No noises no sign of anything. She no go. Lol
Belt? Clutch bolt? Trans? I'm taking it in this morning. See what happened i have to time to fix it myself.
motor starts and revs up smooth with no noise in every gear but does not go? belt
 

·
Registered
Joined
·
100 Posts
Discussion Starter #9
motor starts and revs up smooth with no noise in every gear but does not go? belt
Yes but there weren't any odd sounds. Dealer suspects broken secondary spring? Or secondary stuck open? I'll know tomorrow.
 

·
Registered
Joined
·
4,536 Posts
keep us posted
 

·
Registered
Joined
·
6,621 Posts
Yes but there weren't any odd sounds. Dealer suspects broken secondary spring? Or secondary stuck open? I'll know tomorrow.
No sound what so ever, that seems odd. Certainly not your belt because typically those make a loud noise when they break.
 

·
Registered
Joined
·
6,621 Posts
And you didn"t hear that explode? guaranteed that made a very loud bang.
 

·
Registered
Joined
·
6,621 Posts
I have not blown a belt on my Mav yet but twice on my Teryx and both times loud as hell.
 
1 - 20 of 22 Posts
Top